NJEGA NOGU

NJEGA NOGU

Podatak da jedna žena u prosjeku napravi preko 25.000 koraka ili skoro 10.000 kilometara u jednom danu, obavezuje nas da nogama posvetimo više pažnje, jer njega nogu je jako bitna za zdravlje.

Ako kažemo da treba pripaziti na zdravlje nogu, to nikako ne znači da možemo zaboraviti na izgled nogu. Noge mogu biti i važan faktor ljepote, ali noge najljepših oblika neće djelovati lijepo ako su bolne, ako ne posvetimo dovoljno pažnje noktima na stopalima i ako ne pripazimo da nam pete nisu grube i ispucale. Govoriti o tome kakve su savršene noge, bilo bi pogrešno obzirom da svi oblici mogu djelovati privlačno. Važno je znati postići da izgledaju što njegovanije i prikrivati nedostatke da bi istakli prednosti.

after bronz

Noge se sastoje od četiri dijel: gležnja, lista, koljena i bedra. Gležanj je osjetljiv zglob koji često natekne zbog umora koji se javlja nakon dugog stajanja, neudobne obuće, dugog sjedenja ili previsokih temperatura. Javlja se i bol u stopalu. Opuštanje nogu podrazumijeva podizanje nogu iznad visine bokova kako bi se smanjio pritisak na gležnjeve i stopala.

Masaže nogu mogu biti revitalizirajuće, za poboljšanje cirkulacije ali i ljepšeg izgleda kože i njene mekoće ali i svilenkastog izgleda. Kapi morskog kolagena će ih učiniti još privlačnijima i nježnijima a svaki dodir je dodir mekoće. Najsnažniji dio noge je list i najčešće poteškoće su grčevi i proširene vene. Grčevi mogu biti neprijatni, naročito noću a prouzrokovani su nedostatkom magnezija, lošom cirkulacijom ili naglim gubitkom tečnosti.

Kožu nogu bi trebalo njegovati kako bi spriječili isušivanje, ispucalost i ljuspanje kože. Naročitu pažnju treba posvetiti njezi peta, koljena i prstiju. Kapi morskog kolagena  će hraniti ovakvu kožu, održavati je glatkom i gipkom a kapi glikolne kiseline će spriječiti stvaranje tvrdih naslaga na petama i stopalima. Noge će još bolje prihvatiti preparat  AFTER BRONZ koji se inače nanosi svakodnevno ljeti, a naročito poslije sunčanja jer ulje jojobe i karite maslac su nezamjenjiva aktivna tvar u preparatu koji koži daje svilenkast izgled. Masažu stopala raditi sa morskim kolagenom jer je izuzetno blagotvoran kako za njegu stopala tako i za zdravlje ostalih dijelova kože.

vital plus caps

Velika pažnja se treba posvetiti i njezi noktiju na stopalima kao i uklanjanju žuljeva i kurjih očiju. Za to su djelotvorne kapi glikolne kiseline koje će se nanositi svaku večer uz obaveznu masažu. Čišćenje će se raditi sredstvom koje uklanja sve odumrle stanice a u ovom slučaju će ih biti mnogo a ujedno ih njegovati. Ulje slatkog badema i jojoba u preparatu SAP će preporoditi kožu stopala sve do noktiju. Preporuka zbog ne estiteta žuljeva, kurijih očiju i ljuspanja je dodatak prehrani, kapsile Vital Plus Active koje se koriste dva puta dnevno, i njega nogu je ispunjena.

Njega nogu je potrebna da bi nas duže i lakše nosile.

Pomozimo nogama da budu što duže lijepe i njegovane. Na koji način to postići saznajte uz pomoć naših savjetnica u apotekama.

Naručite se na besplatno online savjetovanje o problemima na koži putem sljedećeg linka.

<script>{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"1.tKako i sa čim raditi masaže nogu?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Masaže nogu mogu biti revitalizirajuće, za poboljšanje cirkulacije ali i ljepšeg izgleda kože i njene mekoće ali i svilenkastog izgleda. Kapi morskog kolagena će ih učiniti još privlačnijima i nježnijima a svaki dodir je dodir mekoće."}},{"@type":"Question","name":"2.tŠta je poseban problem kod izgleda kože nogu?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Kožu nogu bi trebalo njegovati kako bi spriječili isušivanje, ispucalost i ljuspanje kože. Naročitu pažnju treba posvetiti njezi peta, koljena i prstiju. Kapi morskog kolagena  će hraniti ovakvu kožu, održavati je glatkom i gipkom a kapi glikolne kiseline će spriječiti stvaranje tvrdih naslaga na petama i stopalima. Noge će još bolje prihvatiti preparat AFTER BRONZ koji se inače nanosi svakodnevno ljeti a naročito poslije sunčanja jer ulje jojobe i karite maslac su nezamjenjiva aktivna tvar u preparatu koji koži daje svilenkast izgled. Masažu stopala raditi sa morskim kolagenom jer je izuzetno blagotvoran kako za njegu stopla tako i za zdravlje ostalih dijelova kože."}},{"@type":"Question","name":"3.tČemu treba posvetiti veliku pažnju na njezi nogu?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Velika pažnja se treba posvetiti i njezi noktiju na stopalima kao i uklanjanju žuljeva i kurjih očiju. Za to su djelotvorne kapi glikolne kiseline koje će se nanositi svaku večer uz obaveznu masažu. Čišćenje će se raditi sredstvom koje uklanja sve odumrle stanice a u ovom slučaju će ih biti mnogo a ujedno ih njegovati. Ulje slatkog badema i jojoba u preparatu SAP će preporoditi kožu stopala sve do noktiju. Preporuka zbog ne estiteta žuljeva, kurjih očiju i ljuspanja je dodatak prehrani kapsile Vital Plus Active koje se koriste dva puta dnevno."}}]}</script>
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email