POLJUBAC SUNCA ?

POLJUBAC SUNCA ?
<script>{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":" Da li se hijaluronska kiselina može koristiti tokom izlaganja suncu?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Hijaluronska kiselina je u stvari ključni saveznik sa suncem supstanca koja se koristi u slučaju više ili manje ozbiljnih opekotina, dakle takođe i za one izazvane izlaganjem suncu."}},{"@type":"Question","name":"Kako da duže zadržim preplanulost?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"- Rapid Bronz je specifičan tretman koji kombinovanjem tri osnovne supstance utiče na prirodni pigmentacijski proces kojim se ubrzava preplanulost, sprečava eritem i fleke od sunca i produžava trajanje bronzanog tena."}},{"@type":"Question","name":"Da li se mogu sprečiti eritemi i sunčeve pege?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Da bi koža bila mlada i zdrava čak i za vreme izlaganja suncu, ključnu ulogu ima hidratacija i ishrana; prvo pijte puno vode i dodajte ishrani namirnice bogate karotenoidima i antioksidansima, poput voća i povrća, dobra je  pomoć da  pripremite kožu za sunce. Ali takođe su neophodni tretmani koji podjednako stimulišu melanin. https://rapidbronz.com/"}},{"@type":"Question","name":"Koji proizvod mogu da koristim za obnavljanje izgubljene hidratacije tokom izlaganja suncu?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"- Svakodnevna upotreba JAL - hijaluronske kiseline je neophodna, nanosite nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte bez zanemarivanja područja oko očiju."}},{"@type":"Question","name":"Kako mogu brže da dobijem taman ten?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Korišćenjem RAPID BRONZA pre izlaganja suncu, pokrenućemo proces melanogeneze već pre izlaganja. Tako ćemo povećati biološku raspoloživost melanina i podstaći prirodni proces pigmentacije, uz povećanu prirodnu zaštitu kože već od prvog izlaganja suncu. Na taj način ćemo sprečiti eventualna crvenila i iritacije, a rezultat će biti brža, intenzivnija i ravnomernija preplanulost."}}]}</script>

Leto je sezona sunčanja; u stvari, svi žele da budu izloženi suncu kako bi koža dobila zlatni ten. POLJUBAC SUNCA ?

Izlaganje suncu ima mnogo korisnih efekata na naše telo i pozitivno utiče na psihu; sunce stimuliše proizvodnju vitamina D koji je neophodan za apsorpciju kalcijuma, delotvoran je kod nekih kožnih patologija kao što su seboroični dermatitis ili psorijaza i povećava psihofizičko blagostanje.

Međutim, priprema za izlaganje suncu je vrlo važna kako bi se ograničila šteta koja može da nastane.

Za održavanje mlade i zdrave kože, čak i za vreme izlaganja suncu, hidratacija i ishrana igraju važnu ulogu.

Pre svega, unos vode i dodavanje ishrani hrane bogate karotenoidima i antioksidansima, poput voća i povrća, predstavljaju adekvatnu pomoć za pripremu kože za sunce. ( poljubac sunca )

Ali neophodni su i tretmani koji podjednako stimulišu melanin. https://rapidbronz.com/

Rapid Bronz je specifičan tretman koji, kombinujući tri osnovne supstance za prirodni pigmentacijski proces, može ubrzati preplanulost sprečavajući osipe i sunčane pege.

1 – Tirozin aktivira biosintezu melanina (pigmenta koji stvara tamnjenje).

2 – Vitamin B2 ubrzava oksidacione procese kod kojih se razvija pigment kože.

3 – ATP (koenzim adenozin trifosfat) ubrzava melanogenezu, povećava količinu proizvedenog melanina, pa se proces preplanulosti razvija brže i intenzivnije.

Preporučljivo je:

  • Nanošenje ujutro i uveče najmanje 10 dana pre izlaganja suncu, kako biste pripremili kožu.
  • Tokom izlaganja, da biste pojačali ten.
  • Nakon izlaganja, da zadržite preplanulost duže.

Ništa manje važna, HIJALURONSKA KISELINA je zaslužna za obnavljanje manjih oštećena na koži, nastalih usled izlaganja suncu.

Izlaganjem suncu koža dehidrira i dermis time poprima osiromašen izgled.

Veliku pažnju zaslužuje i predeo oko očiju koji je tanji i delikatniji, jer nema lojnih žlezda:

Zato je neophodno izvršiti obnavljajuću negu, a u tome je najvažnija svakodnevna upotreba JAL-a nanošenjem nekoliko kapi na lice, vrat i dekolte bez zanemarivanja područja oko očiju.

Hijaluronska kiselina je osnovni saveznik čak i sa suncem, ona je u stvari supstanca koja se koristi u slučaju manje ili više opekotina, dakle i kod onih uzrokovanih izlaganjem suncu.

JAL VRAĆA KOŽI elastičnost i hidrataciju.

Tretmani Vital plus dizajnirani su posebno za potrebe naše kože, hipoalergeni, klinički i dermatološki testirani, sa aktivnim sastojcima biljnog porekla i možete ih pronaći isključivo u apotekama. (poljubac sunca)

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email