PZU Apoteka Pharmacy4You

Ivana Franje Jukica 6, ILIJAŠ

DOSTUPAN U VAŠOJ APOTECI

ČISTEĆI

TRETMAN

SPECIFIČAN ZA VLASIŠTE

UMIRUJE

NORMALIZIRA

DUBINSKI ČISTI

cijena1
SL

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Testirano na Nikal,Krom i Kobalt

SVRBEŽ

MASNOĆA

PERUT

OSNOVA JE PRAVILNO ČIŠĆENJE VLASIŠTA

Proizvod primjeren za čišćenje vlasišta više je sličan proizvodu za kožu nego šamponu za kosu. Temeljito, ali vrlo blago čisti vlasište od suvišne masnoće, odumrlih stanica, prašine, toksina i drugih nečistoća, a pri tome ne narušava osjetljivu ravnotežu hidrolipinog omotača i bakterijske flore.

Proizvod se ne smije previše pjeniti, tj. mora sadržavati najmanju moguću količinu tenzioaktivnih sastojaka. Isti moraju biti ublaženi s esencijalnim uljima. Mora imati lagano kiseli pH do 5,5 i mora biti efikasan u čišćenju folikularnih ulaza.

Takav proizvod zadržava ravnotežu mikroambijenta vlasišta i temeljito čisti vlasište, omogućuje njegovu oksigenaciju i nesmetan rast kose.

ČISTEĆI TRETMAN
ZA VLASIŠTE

Univerzalni njegujući proizvod, specifičan za dubinsko i pravilno čišćenje kože vlasišta. Uklanja smog, prašinu, prekomjernu masnoću, perut i druge nečistoće. Pozitivno utječe na zaštitni sloj lipidnog omotača, ima smirujući učinak u slučaju nadraženog vlasišta sa svrbeži.

U kombinaciji s vodom na vlasištu stvara specifičnu pjenu, koja dubinski i temeljito čisti vlasište. Formula preparata stvorena je s ciljem uklanjanja nečistoća, bez narušavanja osjetljivog mikrookoliša kože. Dermoaktivne funkcionalne tvari čiste kožu i folikularne otvore te potiču dobru oksigenaciju kože, a da pri tome ne naruše pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

UPOTREBA: Proizvod se preporučuje upotrebljavati svaka 2 do 3 dana. Kružnim pokretima nježno utrljati izravno na mokru kožu vlasišta i isprati većom količinom vode.

Na masnom vlasištu, vlasištu s peruti ili svrbeži, proizvod ostavite da djeluje nekoliko minuta. Kod drugog pranja, na cijelu dužinu kose nanijeti šampon i isprati, po potrebi ponoviti s balzamom. Kod kratke kose dovoljan je samo kao šampon.

OGRANIČENA PONUDA

DO ISTEKA ZALIHA

SL 1+1

BESPLATNO SAVJETOVANJE

U APOTECI ILI VIDEO POZIVOM