APOTEKA BENU RUMENKA

Oslobođenja 20/b, Rumenka

BESPLATANO SAVETOVANJE

U APOTECI ILI VIDEO POZIVOM

OGRANIČENA PONUDA

U NAŠOJ APOTECI

TRETMAN NA BAZI:

Jal

Sa dvostrukom molekularnom težinom koja omogućava produženu hidrataciju i hranjenje od 6-8 sati, kako površinskih tako i dubljih slojeva. Vraća koži elastičnost i kompaktnost i vidljivo smanjuje epidermalne micro-bore.

HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože koja joj daje čvrstinu i pomaže da zadrži oblik. Tokom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u kožnom tkivu se postepeno smanjuje uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i gubitak tonusa kože. Zato je neophodno osigurati stalnu prehranu kože i pomoći njenu hidrataciju spolja.

Istraživačka laboratorija VITAL PLUS ACTIVE, analizirajući različite faze ovog degenerativnog procesa, formulisao je inovativni tretman u koncentrovanim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE koje imaju snažan efekat zatezanja kože. Tretman, primenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva.

Filmogeno delovanje HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku negu i hidrataciju kože sve do ćelija spinoznog tkiva sa produženim delovanjem od 6-8 sati.

TRETMAN NA BAZI:

Obnavlja tkivo delujući na kornealni sloj epiderma tako što nežno otklanja površinski sloj. Koža je nakon upotrebe svetla i glatka.

GLIKOLNA KISELINA deluje na ćelije kornealnog sloja epidermisa tako da nežno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućava obnavljanje površine kože. Na koži razbija jonske veze između keratinocita, pospešuje odvajanje i u isto vreme povećava razmenu u ćelijama bazalnog sloja epidermisa.

Na masnoj koži i koži sa aknama, GLIKOLNA KISELINA poboljšava neadekvatne higijenske uslove na mestima gde se akne mogu lako proširiti. Na taj način se uklanja, takozvani, keratinski čep koji opstruira pore i normalizuje proizvodnju sebuma. 

Rezultat je tanja kornealna površina, uz nestanak bora. Odbacujući stare agregate kornealnih ćelija, uklanjaju se i vrlo tamna mesta na površini što je rezultiralo poboljšanju ujednačenosti boje tena. Stimulacijom fibroplasta na proizvodnju kolagena i elastina, dermis privlači vodu hidrirajući tako sva tkiva kože, koja postaju kompaktnija i zategnutija.

TRETMAN NA BAZI:

Štiti prirodni kolagen u dermi. Sinergija aminokiselina, belančevina i omega 3 hrani kožu i pruža joj elastičnost. Deluje filmogeno, protiv crvenila i umirujuće.

Kolagen je protein koji je bitan sastojak belih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Tokom godina, količina kolagena koju telo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i gubitka tonusa kože.

Istraživači laboratorije VITAL PLUS ACTIVE, analizirajući neverojatne karakteristike MORSKOG KOLAGENA, formulisao je tretman u koncentrovanim kapima koje su zbog visokog sadržaja topivog kolagena, idealne kao tretman za kožu kojoj je potrebno zaštitno, umirujuće delovanje. Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suvo kožno tkivo.