APOTEKA LILLY ADA MALL 207

Radnička 9, Beograd

U OVOJ APOTECI JE DOSTUPAN

ČISTEĆI

TRETMAN

SPECIFIČAN ZA VLASIŠTE

SMIRUJE

NORMALIZUJE

DUBINSKI ČISTI

CENA SL SRBIJA
SL

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Testirano na Nikal,Hrom i Kobalt

SVRAB

MASNOĆA

PERUT

OSNOVA JE PRAVILNO ČIŠĆENJE VLASIŠTA

Proizvod pogodan za čišćenje vlasišta sličniji je proizvodu za kožu nego šamponu za kosu. Temeljno, ali vrlo nežno čisti vlasište od viška masnoće, mrtvih ćelija, prašine, toksina i drugih nečistoća, istovremeno ne narušavajući nežnu ravnotežu hidrolipinskog omotača i bakterijske flore.

Proizvod ne sme previše da se  peni, odnosno mora da sadrži najmanju moguću količinu tenzioaktivnih sastojaka. Isti moraju biti ublaženi esencijalnim uljima. Mora imati blago kiseli pH do 5,5 i mora biti efikasan u čišćenju folikularnih ulaza.

Takav proizvod održava ravnotežu mikro-okruženja vlasišta i temeljno čisti vlasište, omogućavajući mu oksigenaciju i nesmetan rast kose.

ČISTEĆI TRETMAN
ZA VLASIŠTE

Univerzalni negujući proizvod, specifičan za dubinsko i pravilno čišćenje kože vlasišta. Uklanja smog, prašinu, prekomernu masnoću, perut i druge nečistoće. Pozitivno utiče na zaštitni sloj lipidnog omotača, ima umirujuće delovanje u slučaju nadraženog vlasišta sa svrabom.

U kombinaciji sa vodom na vlasištu stvara specifičnu penu, koja dubinski i temeljno čisti vlasište. Formula preparata stvorena je s ciljem uklanjanja nečistoća, bez narušavanja osetljive mikroflore kože. Dermoaktivni funkcionalni sastojci čiste kožu i folikularne otvore te podstiču dobru oksigenaciju kože, a da pri tome ne narušavaju pH i zaštitni hidrolipidni film vlasišta.

UPOTREBA:  Preporučuje se upotreba proizvoda  svaka 2 do 3 dana. Kružnim pokretima nežno utrljati  na mokru kožu vlasišta i isprati većom količinom vode.

Na masnom vlasištu, vlasištu s peruti ili svrabom, proizvod ostavite da deluje nekoliko minuta. Kod drugog pranja, na celu dužinu kose naneti šampon i isprati, po potrebi ponoviti sa balzamom. Kod kratke kose dovoljan je samo kao šampon.

OGRANIČENA PONUDA

DO ISTEKA ZALIHA

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email