APOTEKA LILLY TC BEO SHOPPING 217

Vojislava Ilica 141i, Beograd

U NAŠOJ APOTECI
JE DOSTUPAN

Tretman namenjen
za predeo

OKO OČIJU,
NOSA I USANA

OBNAVLJA

ŠTITI

na bazi

MORSKOG KOLAGENA

Col for Face

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Testirano na Nikl, Hrom i Kobalt

Svrab

Maske

Kuperoza

Crvenilo

Produženo korišćenje maski štiti nas od zaraze, ali uzrokuje i mnoge promene na koži lica.

Kod masne i mešovite kože javljaju se problemi poput crvenila, iritacija, svraba, akni, mitisera i manjih cisti.

Kod osetljive i reaktivne kože osim crvenila, iritacija i svraba, pojavljuju se abrazije na obrazima, bradi, oko usana i nosa.

Produženo korišćenje maski štiti nas od zaraze, ali uzrokuje i mnoge promene na koži lica. Maska može pogoršati kontaktni dermatitis (naročito na predelu iza ušiju i oko nosa), seboroični dermatitis, rozaceu i dovesti do pojave novih izraženijih crtica i bora.

Takođe, lezije nastale zbog trenja omogućavaju prljavštini, bakterijama i virusima lakši ulaz u tkivo kože, povećavajući mogućnost infekcije. Zbog toga je potrebna odgovarajuća pažnja pri nezi kože lica kao prevencija svega navedenog.

zaštitni i obnavljajući tretman

ZA PODRUČJE OKO
OČIJU NOSA I USANA

Tretman na bazi MORSKOG KOLAGENA hidrira, štiti, omekšava i obnavlja kožu lica.

Odličan je za područja oko očiju, nosa i usana koja su zbog produženog korišćenja maski, crvena, oštećena i iziritirana. Deluje snažno umirujuće i podstiče regeneraciju tkiva epiderme. Redovna upotreba sprečava suvoću i dehidraciju kože na tom području i poboljšava njen prirodni odbrambeni mehanizam.

UPOTREBA: Više puta dnevno na oštećenu kožu i područja sa  prisutnim  crvenilom, naneti nekoliko kapi proizvoda i nežno ga umasirati. Ujutro i uveče koristiti pre uobičajene kreme. Na temeljno očišćeno lice, vrat i dekolte aplicirati potrebnu količinu kapi i kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja, pa zatim naneti odgovarajuću kremu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email