TEST STANKOVIC

Vojvode Stepe 389, Smederevo

NAKON UPOTREBE DEZINFICIJENSA

U NAŠOJ APOTECI

ZAŠTITNI

TRETMAN

ZA NEGU
RUKU

NA BAZI

MORSKOG KOLAGENA

DERMATOLOŠKI TESTIRANO

Testirano na Nikl, Hrom i Kobalt

Suvoća

Dehidracija

Popucala koža

Svrab

Često pranje i upotreba dezinficijensa garantuju adekvatnu higijenu, ali oštećuju lipidni sloj i prirodnu kiselost epiderma. Osetljiva koža ruku posebno je ranjiva i ugrožena. Suvoća, dehidracija, crvenilo, iritacija, svrab  i manje ili veće krastice, najčešći su problemi koji se javljaju kao posledica.

Čestim pranjem, koža ruku gubi površinski sebum što uzrokuje fiziološku razgradnju prirodnog kolagena u dermisu. Takođe, pojava crvenila i ranica omogućava bakterijama i virusima lakši ulazak u tkivo kože, povećavajući mogućnost infekcija. Zato je potrebna odgovarajuća pažnja pri nezi ruku, pogotovo kao prevencija mogućih infekcija.

ZAŠTITNI TRETMAN
ZA RUKE
NA BAZI

MORSKOG KOLAGENA

Tretman na bazi MORSKOG KOLAGENA hidrira, štiti i omekšava kožu ruku. 5 minuta nakon nanošenja, koža je glatka i svilenkasta. Deluje jako umirujuće i podstiče regeneraciju tkiva epiderma. Redovna upotreba sprečava suvoću i dehidraciju kože ruku, a samim tim poboljšava
njen prirodni odbrambeni mehanizam.

UPOTREBA: Nakon svakog pranja ili korišćenja dezinficijensa, nanesite po kap proizvoda na svaku ruku i lagano masirajte dok potpuno ne upije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email